Frozenijssalon webshop.

Let op! wilt u uw cannoli voor het weekend bestellen? bestel ze dan op ma, di, wo of donderdag.

Wij versturen niet op vrijdag en in het weekend.

Stuur uw geliefde een of meer van de onderstaande Italiaanse lekkernijen om er van te genieten bij een kopje koffie of thee. U kunt ze natuurlijk ook voor uzelf bestellen.

U kunt ze ook altijd bestellen en afhalen in de ijssalon.

Wij voegen bij elke webshop bestelling een klein kaartje toe waarop u kunt aangeven van wie het cadeautje is en voor wie, ook is er ruimte voor een kleine wens, deze kunt u doorgeven via het Opmerkingen-veld in de laatste stap.

Wilt u een tegoedbon, v.a. € 2,80, van ons bijvoegen kan dit uiteraard ook.

 

  1. Heeft u interesse om een van de onderstaande producten aan uw werknemers of klanten aan te bieden dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0713628825 of via pb/messenger.
  2. Wilt u meerdere brievenbus doosjes laten versturen naar meedere mensen dan kan dit niet via onze webshop, u kunt hiervoor contact met ons opnemen via telefoon of pb/messenger.
  3. Wilt u meerdere cannoli voor uzelf bestellen dan kunt u meerdere keren bestellen in onze webshop en wordt het in een pakket verzonden.

 

6 Italiaans koekje mix van gefrituurd deeg gevuld met crème. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Gewoon lekker bij de koffie of als dessert. Limone, witte chocolade en hazelnoot.

6 Cannoli Croccante mix zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd. chocolade, pistache en gezouten caramel.

Doosje gevuld met 6 verschillende smaken Cannoli waaronder 3 traditionele en 3 croccante. Heerlijke Italiaanse dragees met verschillende likeuren. Stuk voor stuk hoogwaardige likeuren omhult door een smaakvol stukje chocola. Lekker voor bij de espresso of het dessert ♥