17-08-2017 We zijn ook bezig met Doonys Donuts minis, als wij ze goed keuren dan liggen ze vanaf medio september bij ons in de vitrine....spannend!

12 juli 2017 - Wij zijn bezig onze eigen unieke chocolade truffels te maken geheel Frozen style.

We hebben al een aantal vaste smaken ontwikkeld: Oreo, Speculaas en Pure Choco Kokos en Pure en Melk Chocolade met diverse toppings. We zijn druk bezig met de smaken framboos, Aardbei, Mango en Amandel...Mmm... Volg ons op Facebook, instagram of onze website.

Vanaf 14 april hebben wij er een suikervrije ijssmaak bij! namelijk Aardbeien mmm

 

Per 1 april zijn wij met Chocolade zoenen van Zjoko Kuzz begonnen ze zijn bij ons verkrijgbaar in 12 soorten.

 

2 februari 2017 - Door de vele positieve reactie gaan wij door met de verkoop van de bijzondere chocolade truffels van Marcipano. Meer info volgt!

01-01-2017 - Ons bezorg- en post adres is vanaf 1 januari 2017 verandert naar de Keuvel 6

 

Vanaf zaterdag 29 oktober starten wij ons winterconcept met veel nieuwe product)) waaronder de (H)eerlijke Chocolade Truffels van Marcipano, de hand gemaakte Lollies en hard candy, Pretzels, pretzelbroodjes met rookworst en natuurlijk IJS veel IJS... wel meer dan 12 winterse smaken. Voor de Feestdagen hebben wij dit jaar ook de lekkerste ijstaarten, longeurs en monodesserts...deze kunt u zien in onze vitrine dus tot snel! Tot Frozen... zie menukaart.

Vanaf vandaag hebben wij suikervrij ijs in de smaken chocolade, mokka en vanille 120 ml € 2,30. Laat ons weten wat jouw favo smaak is en dan kiezen wij 1 of 2 vaste smaken in ons assortiment. Ice crime misdadig lekker!!!

Zondag 29 mei zijn wij vanaf 15:00 uur geopend!!!

NEW!!!

Vanaf maandag 29 februari hebben wij de smaak aardbeien/vanilleroomijs zonder toegevoegde suikers ( met de zoetstof sorbitol)

Vraag er naar aan een van onze medewerk(st)ers.

20-01-2016

Lieve mensen de kogel is door de spreekwoordelijke kerk... vanaf maandag 29 februari kun je weer genieten van ons heerlijke Italiaanse schepijs Mmmmm Wil je weten hoelang dit nog duurt klik dan op de volgende link....  http://dagenaftellen.nl/tot/29-februari-2016

08-01-2016

Hallo lieve Frozen fans, het is alweer 2016 en ondanks de winter zijn wij toch ook al bezig het aankomende ijsseizoen voor te bereiden.

Wij hebben heel veel geleerd van het afgelopen jaar en wij kunnen alvast verraden dat er het een en ander gaat veranderen...er gaan wat dingen weg en er komen een aantal lekkere dingen bij!

Ook heeft Otelli er 2 nieuwe smaken bij namelijk Nutella en Dark Cookie(oreo) Mmmmm!

Het Frozen Logo zal tussen 1 maart en 1 april weer op onze ramen verschijnen dus tot FROZEN...hou ondertussen onze site in de gaten...

30-08-2015 Update...al veel mensen hebben de stap gewaagd en hun oude jeans geruild voor een gevaarlijk lekker ijsje bij Frozenijssalon, al onze schorten voor de winter zijn bijna klaar (-: nu nog de kussens en daar kan ik nog meer oude spijkerbroeken voor gebruiken!
 
Dus lieve mensen hebben jullie nog oude dames en/of heren jeans ( blauw) in de kast liggen...dan kun je deze ruilen voor een Heerlijk ijsje bij Frozen, de keuvel 4, naast de Action en t.o.v de Dirk.
Keep the trash alive!

OPROEP! Wij zijn voor ons winterconcept opzoek naar oude spijkerbroeken, volwassen maten, heb jij er nog een of meer in de kast liggen kom ze dan ruilen voor een ijsje...maar kom snel want genoeg is genoeg!

01-08-2015 Inmiddels staan de bankjes er (-: en ze mogen bijwijze van pilot er staan tot 1 november 2015. Daarna zien we wel weer verder. 

Vanaf volgende week starten we met een Italiaanse IJskoffie een heerlijke romige bevroren koffie mmmmmm

06-07-2015 De koffie machine is inmiddels gearriveerd en vanaf vandaag in gebruik. Verleden week is er een gesprek geweest tussen de Dirk Vastgoed en B&W over onze gevelbanken...hopelijk weten we deze week meer en mogen wij ze eindelijk buiten zetten!!! 

11-06-2015 Wegens aanhoudende drukte zijn wij nu ook op de donderdag avond een uurtje langer open (-:

Ook hebben wij vanaf deze week Italiaanse Frozen Yoghurt een (H)eerlijke romige Frozen yoghurt gemaakt met biologische melk en yoghurt.

Tevens zijn wij bezig met een koffiemachine en een koffie merk wat het beste bij ons past, frappe en smoothies staan ook nog op de lijst dus blijf ons bezoeken en volg ons op facebook voor meer heerlijke updates.

01-05-2015 Vanaf vandaag hebben wij IJs Macarons in de smaken framboos en mangopassie.

Voor updates en nieuws volg ons op Facebook en lik ons als je durft.

Duurzaam ondernemen ten top! en met een fantastisch resultaat (-: Wij zijn er nu al super trots op.

Wij zijn nog opzoek naar een oude houten schilderstrap! Weet jij er een of iemand die er een heeft mail ons dan! Wij knappen hem op en gaan hem volop gebruiken om de krijtborden te beschrijven en te beschilderen (-:

18-02-2015 We schieten al aardig op! van het weekend de muren voorstrijken en sauzen.

16-02-2015 De posters zijn binnen en we hebben  ze gelijk opgehangen (-:

15-02-2015 Ben je opzoek naar een Coole baan? ga dan naar de vacature pagina! en download ons sollicitatie formulier en stuur het op naar ons e-mail adres.

14-02-2015 We zijn gestart met de voorbereidingen en er is al een klein begin gemaakt. 

22 janauri 2015

Het is bijna zover het huurcontract is bijna getekend en de opleveringsdatum is bekent!

Nog even en we kunnen gaan verbouwen en hopelijk halen wij onze openings datum 1 april 2015!!!

En dan wordt onze droom, na zoveel jaren, om te ondernemen werkelijkheid.

Voor iedereen die nieuwsgierig is...hou deze pagina in de gaten! 

 

a1.jpg