Welcome we're Frozen » NEW! Romige Italiaanse taart, La Perla bonbons, Italiaanse Cannoli en Italiaanse likeurkogels

Nieuw vanaf medio februari 2020! Italiaanse taarten en de Italiaanse mimi bonbons van La Perla.

 

TORTA CIOCCOCREMOSA BURRO SALATO 

Heerlijke chocolade cremetaart met gezouten caramel. € 3,99 per punt.

 

 

TORTA CIOCCOCREMOSA PISTACHIO.

Heerlijke chocolade cremetaart met pistache. € 3,99 per punt

 

TORTA CIOCCOCREMOSA TIRAMISU.

Heerlijke chocolade cremetaart met tiramisu. € 3,99 per punt.

Op dit moment niet verkrijgbaar!

TORTA CIOCCOCREMOSA NOCCIOLA.

Heerlijke chocolade cremetaart met hele hazelnoten.

€ 3,99 per punt.

Een heerlijke mini praline die de smaak van excellente pure chocolade en Piëmonte-hazelnoten combineert. Een mix van de smaken stracciatella pistache en puur. Voor dit product worden speciale hazelnoten gebruikt die groeien in een kleine regio in Piemonte. Door de zoete smaak van de hazelnoot behoort deze hazelnootsoort tot de beste van Italië.

€ 4,95 - 6 st. 2 straciatella, 2 pistache en 2 puur.

Het hele jaar verkrijgbaar.

Cannoli traditionale € 1,25 p.st. en vanaf 6 st. € 1,00 p.st.

Canolli krokante € 1,50 p.st. en vanaf 6 st. € 1,25 p.st.

 

6 verschillende smaken € 6,95

 

Cannoli Croccante Burro Salato 

Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli's, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met burro salato (gezouten karamel) creme.

Cannoli Croccante Tiramisu

Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli's, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met tiramisu creme.

Cannoli Croccante Chocolade

Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli's, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met chocolade creme

Cannoli Siciliani Crema Cioccolatto Bianco 

Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met witte chocolade creme. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Lekker als een klein dessert of bij de koffie.

Cannoli Pistachio 

Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met pistachio creme. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Gewoon lekker bij de koffie of cappuccino.

 

Cannoli Siciliani Giunduia  

Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met hazelnotencreme. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Lekker als een klein dessert of bij de koffie.

Cannoli Limone

Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met citroencreme. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Gewoon lekker als klein dessert of bij de koffie of thee.