Welcome we're Frozen » NEW! Belgische chocomallows, Engelse Fudge en Italiaanse Cannoli

NEW!

Chocomallows

Handgemaakte Belgische spek omhuld met de lekkerste chocolade 

Doosje vol met 8  verschillende smaken € 6,95

Per stuk € 1,00 

Weer verkrijgbaar medio september!

 

Kokos chocomallow puur

chocomallow chocomouse puur

chocomallow puur

chocomallow framboos puur

chocomallow pistache puur

chocomallow speculaas melk

chocomallow melk

Het hele jaar verkrijgbaar.

Cannoli traditionale € 1,25 p.st. en vanaf 6 st. € 1,00 p.st.

Canolli krokante € 1,50 p.st. en vanaf 6 st. € 1,25 p.st.

 

6 verschillende smaken € 6,75

 

Cannoli Croccante Burro Salato 

Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli's, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met burro salato (gezouten karamel) creme.

Cannoli Croccante Tiramisu

Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli's, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met tiramisu creme.

Cannoli Croccante Chocolade

Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli's, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met chocolade creme

Cannoli Siciliani Crema Cioccolatto Bianco 

Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met witte chocolade creme. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Lekker als een klein dessert of bij de koffie.

Cannoli Limone 1500 Gr

Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met limoen creme. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Gewoon lekker bij de koffie of cappuccino.

 

Cannoli Siciliani Giunduia  

Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met hazelnotencreme. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Lekker als een klein dessert of bij de koffie.