Welcome we're Frozen » Italiaanse specialiteiten

NEW! Tiramisu Tondo

New! vanaf vandaag verkrijgbaar🤤 Tiramisù per punt of per hele taart. Tiramisu is licht in koffie gedrenkte biscuit met room- en mascarponevulling en een vleugje Marsala te lekker als dessert of bij de koffie😋 per punt € 3,20 en per hele taart 12 punt € 37,95

Deze taart koopt u bevroren bij ons dus s'morgens in de koeling en dan smiddags heerlijk bij de koffie genieten van dit overheerlijke orginele Italiaanse dessert tiramisù, haal de taart wel even voordat hij gegeten gaat worden uit de koeling dan is hij nog lekkerder...

Na aankoop ± 4 uur ontdooien dus bestel tijdig.

Cantuccini en Amaretti

Ambachtelijk Cantuccini een Italiaans koekje met 25% amandelen € 3,99. Cantuccini’s komen oorspronkelijk uit de provincie Prato in Toscane. In Italië worden deze koekjes regelmatig als dessert geserveerd bij een glaasje Vin Santo (Toscaanse dessertwijn) of prosecco. Maar ook heerlijk bij een kopje espresso of cappuccino!

Naast onze Amaretti en Cannoli een mooie en lekkere aanvulling😋

Nu ook staven gevuld met alleen limoncello likeurkogels

NEW!

Krokante amaretti (Italiaans bitterkoekje) in vrolijke stazakvan de befaamde firma Lazaroni.

€ 2,50

Italiaanse Bonboms

Italiaanse bonbons bomvol smaken te lekker om er maar 1 van te nemen, ook leuk als cadeautje.

zakje van 7 st. € 2,95

kraftdoosje van 14 st. € 5,95

Cannoli traditionale € 1,25 p.st. en 6 voor € 6,00

Canolli krokante € 1,75 p.st. en 6 st. € 9,00

6 verschillende smaken € 7,50 

Cannoli croccante gezouten caramel, tiramisu en pistache

Cannoli traditionale hazelnoot, citroen en witte chocolade

Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli's, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met creme.

Cannoli traditionale is een Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met citroencreme. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Gewoon lekker als klein dessert of bij de koffie of thee.

Bewaartip, cannoli kunt u het beste bewaren in een goed luchtdicht doosje.!