Welcome we're Frozen » Coole recepten

SCROPPINO

 

Ingrediënten voor 4 personen
1 liter citroensorbetijs - bij ons te bestellen per 2 ½ liter of per bol, je gebruikt al gauw ongeveer 2 bollen per champagne flut .
240 ml Prosecco
120 ml wodka ( neem een wodka zonder toegevoegde smaak!)

 

Zo maak je het:

De wodka zo koud mogelijk voor gebruik en de prosecco normaal gekoeld.
Blend alles in de blender of roer met de garde tot een romige massa.

Giet de scroppino in champagneglazen.

Serveer de scroppino meteen!

Wil je een suikerrandje? doop de rand van de glazen in wat citroensap en daarna in de suiker.

 

BESTEL TIJDIG! voor 21 december 18:00 uur! 

 

 

 

Christmas Brownie ijsdessert

ingredienten voor 4 personen

2 brownie stacks Oreo of Peanutbutter

ijsbol naar keuze

Saus, caramel of chocolade

Pinda's of Oreo's

Slagroom

 

Zo maak je het:

Laat de brownie ontdooien in de koelkast en snij deze als hij nog niet helemaal ontdooit is horizontaal voor 4 gelijke delen met een heet/warm mes.

Verwarm de browie delen 20 seconden in de magnetron op het te serveren bordje.

Als de brownies warm zijn dan schep je de bol ijs er bij en daar naast een toefje slagroom.

Decoreren met wat chocolade, caramel saus en pinda's

Voor meer brownies ga je naar onze Sweetstreet brownie pagina. 

 

Brownie Trifle met stroopwafel sterren

ingredienten voor 4 personen:

4 rockslide brownies 

250 ml slagroom 

klopfix van dr Oetker

stroopwafels 

stervormige uitsteker

Zo maak je het:

snij de brownies is kleine vierkanten stukjes

verdeel ze over de glazenpotjes en doe daar de slagroom met de klopfix bovenop.

Daar bovenop nog een laagje brownies en dan een beetje karamelsaus en top het af met de stroopwafelsterren. 

De stroopwafel sterren maak je het gemakkelijkst door de stroopwafel even 2/3 sec in de magnetron te doen voordat je ze uitsteekt. 

 

 

IJSMACARONS

Maak eerst uw keuze uit een van onze ijsmacarons: mango/passie, framboos, chocolade of bosvruchten.

Haal de macaron uit de vriezer en snijd hem met een warm mes doormidden, leg de macaron delen als een omgekeerde V op het bord met slagroom op de punt daarna decoreer je het bord met een saus naar keuze en eventueel kun je een takje munt erbij leggen.

--------------------------------------------------------------------------

U kunt ook 1 helft van de macaron in het midden van 2 bollen witte of pure chocolade mousse leggen en dan wederom het bord decoreren met een saus naar keuze en eventueel weer een takje munt erbij leggen.

 

 

Of trakteer iedereen op een heerlijke en gemakkelijke chocolade fondue. Bij ons te koop voor € 5,95 per stuk en in 8 smaken.

 

 

 

 

Nodig voor vier personen: 200ml Griekse Yoghurt – slagroom – 20 aardbeien – 4 blaadjes verse munt – wat balsamicoazijn – twee eetlepels suiker – 6 meringues of 6 macarons

Haal de topjes van de aardbeien en snij in partjes. Schenk er wat balsamicoazijn over en wat suiker en meng dit goed door elkaar. Laar het intrekken. Doe dit bijvoorbeeld voor het eten en laat dit gedurende het eten intrekken, zodat er na het eten een mooie siroop rondom je aardbeien is ontstaan. Doe in een kommetje: Griekse yoghurt, de aardbeien, wat slagroom, verse munt en top af met in stukjes gesneden macarons of verkruimelde meringues. Klaar!

 

Chocolate lava cake 

1 uur laten ontdooien dan ± 35 seconden in de magnetron 1000 Watt en dan genieten... ook lekker met een bolletje vanille ijs... laat kerstmis maar komen.

 

Best bewaren: afgedekt in de koeling 3 dagen houdbaar.