Welcome we're Frozen » Coole recepten

SCROPPINO

 

Ingrediënten voor 4 personen
1 liter citroensorbetijs - bij ons te bestellen per 2 ½ liter of per bol, je gebruikt al gauw ongeveer 2 bollen per champagne flut .
240 ml Prosecco
120 ml wodka ( neem een wodka zonder toegevoegde smaak!)

Zo maak je het:

De wodka zo koud mogelijk voor gebruik en de prosecco normaal gekoeld.
Blend alles in de blender of roer met de garde tot een romige massa.

Giet de scroppino in champagneglazen.

Serveer de scroppino meteen!

Wil je een suikerrandje? doop de rand van de glazen in wat citroensap en daarna in de suiker.

 

BESTEL TIJDIG! voor 21 december 18:00 uur! 

 

IJSMACARONS

Maak eerst uw keuze uit een van onze ijsmacarons: mango/passie, framboos, chocolade of bosvruchten.

Haal de macaron uit de vriezer en snijd hem met een warm mes doormidden, leg de macaron delen als een omgekeerde V op het bord met slagroom op de punt daarna decoreer je het bord met een saus naar keuze en eventueel kun je een takje munt erbij leggen.