Welcome we're Frozen » Coole recepten

SCROPPINO

 

Ingrediënten voor 4 personen
1 liter citroensorbetijs - bij ons te bestellen per 2 ½ liter of per bol, je gebruikt al gauw ongeveer 2 bollen per champagne flut .
240 ml Prosecco
120 ml wodka ( neem een wodka zonder toegevoegde smaak!)

 

Zo maak je het:

De wodka zo koud mogelijk voor gebruik en de prosecco normaal gekoeld.
Blend alles in de blender of roer met de garde tot een romige massa.

Giet de scroppino in champagneglazen.

Serveer de scroppino meteen!

Wil je een suikerrandje? doop de rand van de glazen in wat citroensap en daarna in de suiker.

 

BESTEL TIJDIG! voor 21 december 18:00 uur! 

 

Nutella mouse

Ingredienten:

– 225 gr roomkaas
– 200 gr suiker
– 220 gr Nutella
– 1 tl vanille-extract
– 340 gr room

 

 
De bereiding:

– Doe de roomkaas met de Nutella en suiker in een kom en mix het voor circa 3 minuten tot een lucht en fluffy geheel
– Voeg de room samen met circa 3 eetlepels suiker en vanille extract toe en mix dit met een mixer
– Voeg 1/3 deel van het roombeslag toe aan het Nutella mengsel, mix alles goed door elkaar en herhaal deze stap tot alles is samengevoegd
– Verdeel de mousse over 4 tot 6 glaasjes en laat alles voor circa 45 minuten afkoelen in de koelkast
– Voor het serveren kan je de mousse garneren met wat enkele favoriete toppings zoals bijvoorbeeld slagroom, stukjes hazelnoot en stukjes chocolade

Smullen maar!

 

 

IJSMACARONS

Maak eerst uw keuze uit een van onze ijsmacarons: mango/passie, framboos, chocolade of bosvruchten.

Haal de macaron uit de vriezer en snijd hem met een warm mes doormidden, leg de macaron delen als een omgekeerde V op het bord met slagroom op de punt daarna decoreer je het bord met een saus naar keuze en eventueel kun je een takje munt erbij leggen.

--------------------------------------------------------------------------

U kunt ook 1 helft van de macaron in het midden van 2 bollen witte of pure chocolade mousse leggen en dan wederom het bord decoreren met een saus naar keuze en eventueel weer een takje munt erbij leggen.

 

 

Of trakteer iedereen op een heerlijke en gemakkelijke chocolade fondue. Bij ons te koop voor € 5,95 per stuk en in 8 smaken.

 

 

 

 

Nodig voor vier personen: 200ml Griekse Yoghurt – slagroom – 20 aardbeien – 4 blaadjes verse munt – wat balsamicoazijn – twee eetlepels suiker – 6 meringues of 6 macarons

Haal de topjes van de aardbeien en snij in partjes. Schenk er wat balsamicoazijn over en wat suiker en meng dit goed door elkaar. Laar het intrekken. Doe dit bijvoorbeeld voor het eten en laat dit gedurende het eten intrekken, zodat er na het eten een mooie siroop rondom je aardbeien is ontstaan. Doe in een kommetje: Griekse yoghurt, de aardbeien, wat slagroom, verse munt en top af met in stukjes gesneden macarons of verkruimelde meringues. Klaar!